De Groene 3Hoek EventverhuurTilburgsebaan 85126 PH GilzeTel. 0161 78 50 20info@degroene3hoek.nl

Nieuws

Vacature

Uitbreiding diensten

Naar aanleiding van de persconferentie op 21 april hebben wij besloten onze diensten uit te breiden met verhuizingen of andere vormen van (goederen)transport.

Wij staan met man, bakwagen en/of aanhangwagen graag tot uw beschikking. Bel ons gerust op 0161 78 50 20 om uw klus te bespreken, niks is te gek!

Hopelijk tot snel.

Corona Virus

Beste klanten,

Het Corona virus is uiteraard ons ook niet bespaard gebleven, vandaar de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • ons kantoor is alleen telefonisch bereikbaar om zo contact te minimaliseren.
  • bij het ophalen/bezorgen van materialen zullen wij alles bij de deur zetten. Aan u het verzoek om ook alles klaar te hebben staan bij het ophalen om zo contact te minimaliseren.
  • mocht u spullen gereserveerd hebben staan en willen verzetten/annuleren tijdens deze bizarre tijden, bel dan even voor een passende en coulante oplossing.

Hopelijk is deze situatie snel voorbij en kunnen we er samen weer een feest van maken!

Wij zijn verhuisd!

Vanaf 1 april 2020 zijn wij verhuisd naar de Tilburgsebaan 8 in Gilze (naast de Total). Op onze nieuwe locatie hebben we de beschikking over een grote showroom en een grote logistieke hal om onze doorgemaakte groei van de afgelopen jaren ook de ruimte te geven.

Wij heten u uiteraard van harte welkom in onze showroom aan de Tilburgsebaan zodra dit vanwege de Corona crisis toegestaan is.

Voor nu veel sterkte en een goede gezondheid gewenst aan iedereen.

Team de Groene3Hoek