De Groene 3 Hoek VerhuurTilburgsebaan 85126 PH GilzeTel. 0161 78 50 20info@degroene3hoek.nl

Evenementen

Compleet verzorgde evenementen

U kunt bij ons niet alleen producten huren voor uw feest of partij. Ook kunnen wij de gehele partij voor u verzorgen en aankleden. De Groene 3 Hoek verzorgt tenten & inrichting voor de meest uiteenlopende feesten en evenementen zoals; bruiloften, bedrijfsfeesten, open deur dagen, babyborrels, communie feesten, verjaardagen, personeelsfeesten, kerstborrels, tuinfeesten, jubilea en allerlei andere evenementen. We kunnen zelfs uw drank verzorgen en het geheel afmaken met bijpassende bediening!

Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in de aankleding en inrichting van tenten maar ook bedrijfsruimtes, loodsen, schuren, hallen etc in iedere gewenste stijl. Zodat u thuis, bij uw bedrijf of op iedere gewenste locatie uw feest kunt geven. Alles is mogelijk.

Van advies tot een succesvol feest!

Wij werken nauw samen met diverse cateraars en diverse andere bedrijven. Ook hier bieden wij de mogelijkheid om u daarin te adviseren. Hierdoor kunnen wij samen met u voor ieder feest een passende cateraar vinden. Wij hebben alles in huis om van uw feest of evenement een onvergetelijk succes te maken, zodat u zich kunt concentreren op uw feest zonder daarbij te worden afgeleid door zaken die te maken hebben met de organisatie, aankleding en inrichting.

Bij interesse kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs om alles te bespreken. Vrijblijvend natuurlijk.